Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE P108-SB, musta

Taittoveitsi RUIKE P108-SB, musta
65,00€
57,10€
Veroton: 46,05€
 • * 30 pv alin hinta 57,10€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P108-SB
  RUIKE P108 on mielestämme yhdellä sanalla kuvattuna uskomattoman upea taittoveitsi. Tämä poikkeuksellinen veitsi on lähes yksinomaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä! Kevyesti hiekkapestu metallinen runko yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin tekevät tästä mielestämme poikkeuksellisen upean taittoveitsen. Vahvan runkolukon lisäksi tässä veitsessä on Beta Plus -lukitusmekanismi joka tarjoaa luotettavimman suojan veitsen terän epähuomiossa tapahtuvaa sulkeutumista vastaan veistä käytettäessä. Saatavana myös tyylikkäänä kivipestynä rosteriversiona!

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Tyylikäs 3Cr14N kivipesty rosterikahva: 3Cr14N rosteriteräs omaa erinomaiset lujuus-, jäykkyys-, kulutuskestävyys- ja korroosiosuojaominaisuudet. Kivipesty pinta parantaa otetuntumaa veitsestä ja antaa lisäksi veitselle sen tunnusomaisen ulkonäön.
  • Beta Plus -lukitusmekanismi: Luotettavalla RUIKEn Beta Plus -lukitusmekanismilla muutat taskukokoisen taittoveitsesi luotettavaksi kiinteäteräiseksi veitseksi ja varmistat veitsen turvallisen käytön vaativimmissakin olosuhteissa.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P108 taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P108 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 210 mm
  Paino 118 g
  Terän pituus 86 mm
  Teräpaksuus 3,0 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Satiininhimmeä
  Kahvan materiaali 420 ruostumaton teräs
  Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus
  Lukitus Frame lock -lukitus & Beta Plus -turvalukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Beta Plus -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote