Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Monitoimiveitsi RUIKE S21

Monitoimiveitsi RUIKE S21
24,00€
Veroton: 19,35€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: S21

Saatavilla olevat valinnat

RUIKE S21 on pieni ja näppärä monitoimiveitsi joka soveltuu mukana kuljetettavaksi joka päivä. Kätevät toiminnot kuten 4 mm ruuvimeisseli, leikkuukoukku ja pullonaukaisin laajentavat tämän monitoimiveitsen käyttöä. Laadukkaasta Sandvikin teräksestä valmistettu veitsi ja pitävästä G10 kahva viimeistelevät lopputuloksen joka on yhdellä sanalla sanottuna lähes täydellinen. S21 loistaa jokapäiväisessä käytössä.

  • Suurikokoinen terä: useita kilpailijoitaan leveämpi ja vahvempi terä lisää kestävyyttä ja mahdollistaa monipuolisen veitsen käytön mm. leikkaamisessa, vuolemisessa, pilkkomisessa jne.
  • Sandvik 12C27 rosteriteräs: RUIKE monitoimiveitset on tehty laadukkaasta Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Huippuluokan korroosiokeston lisäksi terä on erittäin luja säilyttäen terävyyden kilpailijoitaan pidempään.
  • S10 kahva: RUIKE monitoimiveitsien G10 kahva on valmistettu kestävästä kuituvahvikkeisesta komposiitista. Tämän ansiosta kahva kestää suuriakin rasituksia vähentäen merkittävästi kahvan murtumisriskiä ja kulumista.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE S21 monitoimiveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. S21 monitoimiveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Monitoimiveitsi/-työkalu
Koko pituus 122 mm
Pituus suljettuna 71 mm
Paino 43 g
Terän pituus 53 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 12C27 ruostumaton teräs
Pintakäsittely Peilipinta
Kahvan materiaali G10
Avaus Kynsilovi
Toimintoja (kpl) 5
Toiminnot Terä, avainrengas, pieni ruuvitaltta/väännin 4 mm, turvavyöleikkuri, pullonavaaja
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote