Valikko
Ostoskori

Tietoa yrityksestä - Delotec Oy / Fenix Nordics / RUIKE

Olemme Pohjoismaiden johtava Fenix-asiantuntija

Delotec Oy - Fenix Nordics on Suomen johtava Fenix-valaisintuotteiden ja RUIKE-veitsien maahantuonti-, suunnittelu- ja markkinointiorganisaatio.

Laajassa tuotevalikoimassamme löydät monipuolisia kannettavia valaisintuotteita, kuten taskuvalaisimia, otsavalaisimia, pyörävalaisimia, retkilyhtyjä sekä näihin liittyviä lisätarvikkeita. Jokainen Fenix-valaisin heijastaa innovaatiota, korkealaatuisia materiaaleja, huippusuorituskykyä ja tinkimätöntä laatua. Fenix on ylpeä omistamastaan yli sadasta patentista sekä lukuisista kansainvälisistä huipputuote- ja innovaatiotunnustuksista, kuten ISPO Global Product Award, Reddot Design Award ja iF Design Award, jotka osoittavat sitoutumisemme jatkuvaan kehitykseen ja alan johtavaan suunnittelu- ja valmistusosaamiseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat kannettavat valaisintuotteet sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Fenix-verkkokauppa (fenixvalaisimet.fi), RUIKE-verkkokauppa (www.ruike.fi) ja Fenix-store ja RUIKE-store myymälämme Jyväskylässä sekä koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman edustamiamme tuotteita sekä runsaasti tuotetietoa ja ammattitaitoa kaikille asiakkaille. Valikoimaan kuuluu Fenix käsivalaisimet, otsavalaisimet, pyörävalaisimet, retkilyhdyt ja laaja valikoima alkuperäisiä laadukkaita lisätarvikkeita, RUIKE veitset ja GearKeeper vetokelat. Tuotteemme suunnitellaan ottaen huomioon asiakkaidemme todelliset tarpeet ja toivomukset.

Tervetuloa verkkokauppaamme, myymäläämme!

Osoitetiedot

Delotec Oy/Fenix Nordics, RUIKE
Y-tunnus 2157862-9
Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä

Olemme avoinna

Ma - Pe 08:00 - 16:30

Soita meille/tilaukset

(014) 337 9460

Lähetä sähköpostia

info(at)fenixvalaisimet.fi