Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Monitoimiveitsi RUIKE S31-B

Monitoimiveitsi RUIKE S31-B
29,00€
Veroton: 23,39€
  • Varasto: 7-14 päivää
  • Tuotenro: S31-B
RUIKE S31 on kompakti monitoimiveitsi jossa on kuusi toimintoa. Useista kilpailevista veitsimalleista poiketen, RUIKE S31 veitsen terä on leveämpi ja pidempi lisäten merkittävästi terän kestoa, vahvuutta ja kyvykkyyttä. Kätevä avainrengas, sakset, pullonaukaisija, vyöleikkuri ja ruuvitaltta laajentavat veitsen käyttöä. S31 on valmistettu laadukkaasta Sandvikin ruostumattomasta teräksestä jossa pitävä ja kestävä G10 kahva. RUIKE S31 soveltuu erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön niin kotona, työssä, retkellä ja erällä.

  • Suurikokoinen terä: useita kilpailijoitaan leveämpi ja vahvempi terä lisää kestävyyttä ja mahdollistaa monipuolisen veitsen käytön mm. leikkaamisessa, vuolemisessa, pilkkomisessa jne.
  • Sandvik 12C27 rosteriteräs: RUIKE monitoimiveitset on tehty laadukkaasta Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Huippuluokan korroosiokeston lisäksi terä on erittäin luja säilyttäen terävyyden kilpailijoitaan pidempään.
  • S10 kahva: RUIKE monitoimiveitsien G10 kahva on valmistettu kestävästä kuituvahvikkeisesta komposiitista. Tämän ansiosta kahva kestää suuriakin rasituksia vähentäen merkittävästi kahvan murtumisriskiä ja kulumista.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE S31 monitoimiveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. S31 monitoimiveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Monitoimiveitsi/-työkalu
Koko pituus 122 mm
Pituus suljettuna 71 mm
Paino 52 g
Terän pituus 53 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 12C27 ruostumaton teräs
Pintakäsittely Peilipinta
Kahvan materiaali G10
Avaus Kynsilovi
Toimintoja (kpl) 6
Toiminnot Terä, avainrengas, sakset, pullonavaaja, turvavyöleikkuri, pieni ruuvitaltta/väännin 4 mm
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote