Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Monitoimiveitsi RUIKE Trekker LD31-B

Monitoimiveitsi RUIKE Trekker LD31-B
65,00€
Veroton: 52,42€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: LD31-B
RUIKE LD-sarja tarjoaa huippuluokan kompaktit ja monipuoliset monitoimiveitset pelastus- ja hätäkäyttöön. Jokainen LD-sarjan veitsi toiminnallisuuksista riippumatta on varustettu rosterivyöklipsillä ja volframiteräksisellä lasinrikkojalla. Yhdellä kädellä käytettävä Sandvikin 12C27 terä saadaan avattua salaman nopeasti terän kyljessä olevasta sorminastasta. LD-sarjan monitoimiveitset ovat valmistettu huippulaadukkaasta Sandvikin 12C27 teräksestä ja siinä on laadukkaat ja pitävät G10 materiaalista valmistetut kahvalevyt. Kahvassa on rosterinen vyöklipsi, jonka avulla monitoimiveitsen saa pidettyä kätevästi käden ulottuvilla.

  • Suurikokoinen terä: useita kilpailijoitaan leveämpi ja vahvempi terä lisää kestävyyttä ja mahdollistaa monipuolisen veitsen käytön mm. leikkaamisessa, vuolemisessa, pilkkomisessa jne.
  • Sandvik 12C27 rosteriteräs: RUIKE monitoimiveitset on tehty laadukkaasta Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Huippuluokan korroosiokeston lisäksi terä on erittäin luja säilyttäen terävyyden kilpailijoitaan pidempään.
  • S10 kahva: RUIKE monitoimiveitsien G10 kahva on valmistettu kestävästä kuituvahvikkeisesta komposiitista. Tämän ansiosta kahva kestää suuriakin rasituksia vähentäen merkittävästi kahvan murtumisriskiä ja kulumista.
  • Luotettava terän lineaarilukitus.
  • Volframiteräksinen lasinrikkoja: Erittäin kestävä volframiteräksinen lasinrikkoja lisää käytön monipuolisuutta esim. tuulilasien ja muiden kovien materiaalien tehokkaana läpäisijänä.
  • Rosteriteräksinen taskuklipsi: kahvan rosteriteräksisellä taskuklipsillä pidät RUIKEsi aina kätevästi kätesi ulottuvilla.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE Trekker LD31-B monitoimiveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. Trekker LD31-B monitoimiveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Monitoimiveitsi/-työkalu
Koko pituus 199 mm
Pituus suljettuna 114 mm
Paino 181 g
Terän pituus 85 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 12C27 ruostumaton teräs
Pintakäsittely Peilipinta
Kahvan materiaali G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
Avaus Kynsilovi
Lukitus Liner lock -lukitus
Toimintoja (kpl) 18
Toiminnot Suuri lukittava terä, sakset, johdonväännin, pullonavaaja, leveä ruuvitaltta/väännin 6,5 mm, johdonkuorija/väännin, facer, pora, johdonkuorija, pinna-avain, avarrin, turvavyöleikkuri, pieniruuvitaltta/väännin 3 mm, taskuklipsi, korkkiruuvi, lasinrikkoja, avain-/narurengas, pinsetti
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote