Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Monitoimiveitsi RUIKE Trekker LD43 retki- ja pelastuskäyttöön

Monitoimiveitsi RUIKE Trekker LD43 retki- ja pelastuskäyttöön
79,00€
Veroton: 63,71€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: LD43
RUIKE LD43 on ammattilaislaadun huippuluokan monitoimiveitsi joka on suunniteltu vaativaan retki- ja pelastustehtäviin. Ultranopea, yhdellä kädellä avattava ja lukittava teräosa lisää entisestään LD43 käytännöllisyyttä. Hammastettu 7 cm leikkuriosa ja 8,5 cm saha mahdollistavat monipuoliset retki- ja pelastustehtävät vain yhdellä työkalulla! RUIKE LD43 on pakattu täyteen huippuluokan ominaisuuksia kuten volframiteräksinen lasinrikkoja, G10 kahvan Hi-Vis luokan kelta/vihreä huomioväri, rosterinen Karabiinihakakiinnitys ja kahvan klipsikiinnityksen avulla LD43 monitoimiveitsen saa pidettyä kätevästi käden ulottuvilla varusteissa, repussa ja vyöllä.

  • Suurikokoinen terä: useita kilpailijoitaan leveämpi ja vahvempi terä lisää kestävyyttä ja mahdollistaa monipuolisen veitsen käytön mm. leikkaamisessa, vuolemisessa, pilkkomisessa jne.
  • Sandvik 12C27 rosteriteräs: RUIKE monitoimiveitset on tehty laadukkaasta Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Huippuluokan korroosiokeston lisäksi terä on erittäin luja säilyttäen terävyyden kilpailijoitaan pidempään.
  • S10 kahva: RUIKE monitoimiveitsien G10 kahva on valmistettu kestävästä kuituvahvikkeisesta komposiitista. Tämän ansiosta kahva kestää suuriakin rasituksia vähentäen merkittävästi kahvan murtumisriskiä ja kulumista.
  • Luotettava terän lineaarilukitus.
  • Volframiteräksinen lasinrikkoja: Erittäin kestävä volframiteräksinen lasinrikkoja lisää käytön monipuolisuutta esim. tuulilasien ja muiden kovien materiaalien tehokkaana läpäisijänä.
  • Rosteriteräksinen taskuklipsi: kahvan rosteriteräksisellä taskuklipsillä pidät RUIKEsi aina kätevästi kätesi ulottuvilla.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE Trekker LD43 retki- ja pelastusveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. Trekker LD43 retki- ja pelastusveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Monitoimiveitsi/-työkalu
Koko pituus 199 mm
Pituus suljettuna 114 mm
Paino 205 g
Terän pituus 85 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 12C27 ruostumaton teräs
Pintakäsittely Peilipinta
Kahvan materiaali G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
Avaus Kynsilovi
Lukitus Liner lock -lukitus
Toimintoja (kpl) 15
Toiminnot Suuri lukittava terä, turvavyöleikkuri, puusaha, leveä ruuvitaltta/väännin 6,5 mm, pullonavaaja, johdonkuorija/väännin, johdonväännin, lasinrikkoja, karabiinihaka, avarrin, pora, facer, Philips-ristipääruuvari, taskuklipsi, pinsetti
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote