Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE Fang P105

Taittoveitsi RUIKE Fang P105
55,00€
48,30€
Veroton: 38,95€
 • * 30 pv alin hinta 48,30€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P105-K

  Saatavilla olevat valinnat

  RUIKE FANG P105 veitsen suuri, vahva ja partaveitsen terävä terä suorastaan loistaa leikkaamisessa! Aukaise terä Flipper-aukaisumekanismista ja salamanopeasti keihäänkärjen muotoinen terä on valmiina käyttöön. Luisumattoman ja ergonomisesti käteen istuvan G10 kahvan ansiosta veitsen suuntatuntuma ja vakaus on vertaansa vailla.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE Fang P105 taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. Fang P105 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 213 mm
  Paino 147 g
  Terän pituus 91.6 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Harjattu
  Kahvan materiaali Vaaleansininen/musta G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus
  Lukitus Liner lock -lukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote