Valikko
Ostoskori
HM75R SUPERRAPTOR 3 nyt saatavilla - rajoitettu saatavuus!
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Veitsi Karambit RUIKE F181-B1, musta

Veitsi Karambit RUIKE F181-B1, musta
87,90€
Veroton: 70,89€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: F181-B1

Huippuluokan leikkaus- ja läpäisyvoima

RUIKE F181-B1 on suurella ja vahvalla terällä varustettu Karambit-veitsi. Veistä pidetään terä alaspäin etusormen ollessa veitsen kahvassa olevassa sormiaukossa. RUIKE P181-B1 on yksi parhaimmista retkeily, pelastus ja taktisen käytön veitsistä. Terän erittäin vahva kärkiosa ja tukeva terän reuna tekevät tästä veitsestä ylivoimaisen kailenlaiseen leikkaamiseen ja läpäisyyn.

RUIKE F181-B1 on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta Sandvikin 14C28N ruostumattomasta teräksestä (kovuusluokka 58 - 60 HRC). Terä säilyttää terävyytensä ja se on helppo myös teroittaa uudelleen. Veitsen kahva on valmistettu kevyestä mutta erittäin kestävästä G10 komposiittimateriaalista. G10 antaa kahvalle erittäin hyvän otepitävyyden myös märissä olosuhteissa. 

RUIKE F181-B1 on erittäin vahva ja todella tyylikäs Karambit-veitsi vaativalle harrastajalle. Tämä veitsi on suunniteltu kaikenlaiseen retkeily, pelastus ja taktisen käytön tehtäviin jossa on tärkeää vahva terän kärkiosa ja tukeva terän reunaosa.

Tuotetiedot

  • Terän materiaali: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Tuppi: Vahvasta ABS-materiaalista valmistettu tuppi jossa lukolla varustettu 360-astetta pyörivä vyöklipsikiinnitys.
  • Väri: musta.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE F181-B1 veitsi, vyökotelo.

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE F181-B1 Karambit taskuveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Koko pituus 229 mm
Paino 198 g
Terän pituus 115 mm
Teräpaksuus 4,5 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Kirkas
Ruoto Täysiruoto
Kahvan materiaali G10 lasikuitu/hartsikomposiitti
Tuppi ABS
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, pyörivä vyösolkikiinnike
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote