Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taskuveitsi RUIKE P127-B, musta

Taskuveitsi RUIKE P127-B, musta
55,95€
49,20€
Veroton: 39,68€
 • * 30 pv alin hinta 49,20€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P127-B

  Erinomainen läpäisy- ja leikkuuvoima

  RUIKE P127-B on taskuveitsi, jossa on hieman itämaista näköä ja tuntumaa. Veitsen muotoilussa on viitteitä klassiseen japanilaisista Kwaiken-veitsistä. Reunan "kiertymä" on erityisen kätevä esim. laatikoita avattaessa. Veitsen tasainen tantoterä antaa veitselle poikkeuksellisen hyvän läpäisy- ja leikkuuvoiman.

  Terä on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta ruostumattomasta 14C28N teräksestä. Veitsi säilyttää hyvin terävyytensä ja se on myös helppo teroittaa. Veitsen kahva on valmistettu G10-materiaalista, joka on kevyttä ja kestävää lasikuitukomposiittia. Kahva on uskomattoman vahva ja tarjoaa riittävän pidon. Terää aukaistaessa, luotettava Linerlock "naksahtaa" ja terä pysyy turvallisesti auki. Kahvan selkäranka on vahvistettu lisäsalvalla, josta saadaan lisälukitus varmistamaan, että terä ei missään käytössä mene arvaamatta kiinni. Kahvan päässä oleva lasinrikkoja on erinomainen hätätilanteessa ja itsepuolustuksessa.

  RUIKE P127-B on hieno ja siistin muotoilun omaava veitsi laatua ja luotettavuutta arvostavalle joka päiväiseen käyttöön tai veitsikeräilijälle!

  Tuotetiedot

  • Terän materiaali: Sandvik 14C28N marmensiittinen ruostumaton. Terä on Cryo-kylmäkäsitelty RUIKEn tehtaalla jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: vahva ja kulutuskestävä G10 lasikuitukomposiitti.
  • Turvalukko: erillinen terän turvalukko tuo lisäturvaa terän aukipysymisestä kaikkein vaativimmassa käytössä.
  • Terän laakerointi: Laakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva laakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P127-B, musta taskuveitsi.

  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P127-B taskuveitsi on valmistettu Sandvikin 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 215 mm
  Paino 112 g
  Terän pituus 91 mm
  Teräpaksuus 3,1 mm
  Terämateriaali 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Harjattu teräs
  Kahvan materiaali G10 w/ 420 ruoto ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Painelaakeri
  Avaus Flipper
  Lukitus Lineaarilukko/peukalonasta turvalukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote