Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taskuveitsi Karembit RUIKE P881-W, khaki

Taskuveitsi Karembit RUIKE P881-W, khaki
59,90€
52,70€
Veroton: 42,50€
 • * 30 pv alin hinta 52,70€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P881-W

  RUIKE P881 on Karambit-veitsi jonka kaareva terä muistuttaa tiikerin kynttä, joka kehitettiin osana kaakkoisaasialaisia silant-kamppailulajeja. Veistä pidetään terä alaspäin etusormen ollessa veitsen kahvassa olevassa sormiaukossa. RUIKE P881 on yksi parhaimmista retkeily, pelastus ja taktisen käytön veitsistä. Terän erittäin vahva kärkiosa ja tukeva terän reuna tekevät tästä veitsestä ylivoimaisen kailenlaiseen leikkaamiseen ja läpäisyyn.

  RUIKE P881 on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta Sandvikin 14C28N ruostumattomasta teräksestä (kovuusluokka 58 - 60 HRC). Terä säilyttää terävyytensä ja se on helppo myös teroittaa uudelleen. Veitsen kahva on valmistettu kevyestä mutta erittäin kestävästä G10 komposiittimateriaalista. G10 antaa kahvalle erittäin hyvän otepitävyyden myös märissä olosuhteissa. Terä lukitaan luotettavalla lineaarilukolla.

  RUIKE P881 on erittäin vahva ja todella tyylikäs Karambit-veitsi uskomattomalla hinnalla. P881 on suunniteltu kaikenlaiseen retkeily, pelastus ja taktisee käyttöön jossa on tärkeää vahva terän kärkiosa ja tukeva terän reunaosa.

  • Terän materiaali: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Terän laakerointi: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Väri: hiekanruskea.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P851 taskuveitsi.

  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P881 Karambit taskuveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 202 mm
  Paino 134 g
  Terän pituus 75,5 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Osittain tummennetty ja harjattu viimeistely
  Kahvan materiaali Khaki G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Kuulalaakeri
  Avaus Flipper
  Lukitus Liner-lukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote