Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taittoveitsi RUIKE P128-SB

Taittoveitsi RUIKE P128-SB
62,00€
Veroton: 50,00€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P128-SB

Saatavilla olevat valinnat

RUIKE P128 on kätevä ja tyylikäs rosteriteräksestä valmistettu huippuluokan taittoveitsi. Tämän taittoveitsen leikkuutehokkuuden takaa vahva 3,5 mm Sandvikin 14C28N 3,5 mm rosteriteräksestä valmistettu terä. Tämä veitsi on saatavana myös tyylikkäällä mustakromatulla rosteriversiona. RUIKE P128 soveltuu erinomaisesti kaikkeen leikkaamiseen, pilkkomiseen ja läpäisyyn.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kylmävalssaamalla jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Tyylikäs 3Cr14N rosterikahva: 3Cr14N rosteriteräs omaa erinomaiset lujuus-, jäykkyys-, kulutuskestävyys ja korroosiosuojaominaisuudet.
  • Beta Plus -lukitusmekanismi: Luotettavalla RUIKEn Beta Plus -lukitusmekanismilla muutat taskukokoisen taittoveitsesi luotettavaksi kiinteäteräiseksi veitseksi ja varmistat veitsen turvallisen käytön vaativimmissakin olosuhteissa.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P128 taittoveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P128 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 217 mm
Paino 159 g
Terän pituus 93 mm
Teräpaksuus 3,5 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Mustaoksidointi + Kivipesu
Kahvan materiaali 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
Avaus Flipper-avaus
Lukitus Frame lock -lukitus & Beta Plus -turvalukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Beta Plus -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote