Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taittoveitsi RUIKE P135

Taittoveitsi RUIKE P135
69,00€
Veroton: 55,65€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P135-SF
RUIKE P135-SF on upea, laadukkaasta Sandvikin ruostumattomasta 14C28N teräksestä valmistettu vahvarakenteinen taittoveitsi. 3,5 mm teräpaksuus, partaveitsen terävyys ja upeasti suippeneva terän kärki tekevästä tästä veitsestä erittäin tehokkaan työvälineen leikkaamiseen, pilkkomiseen ja lävistykseen. Upeasti kivipesty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvaosa tarjoaa erittäin tunnonkaan ja käyttömukavan otteen veitsestä. Veitsen aukaisu on yhdellä sanalla sanottuna vertaansa vailla! Veitsi aukeaa flipperin ja laadukkaan kuulalaakeroinnin ansiosta erittäin sulavasti ja vaivatta. Patentoitu ""Beta Plus"" -lukkomekanismi varmistaa, että työskentely RUIKE P135-SF:llä on turvallista myös kaikkien vaativimmassakin käytössä.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • 420 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvaosa: 420 laatuluokan ruostumattoman teräs tunnetaan erinomaisesta kovuudesta, kulutuskestävyydestä ja korroosiokestosta.
  • Beta Plus -lukkomekanismi: Beta Plus -terälukitus varmistaa sen, että terä ei pääse vahingossa itsestään sulkeutumaan kun sitä käytetään vaativissa tehtävissä.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P135 taittoveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P135 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 213 mm
Paino 147 g
Terän pituus 91.6 mm
Teräpaksuus 3,5 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Hiekkapuhallus
Kahvan materiaali 420 ruostumaton teräs
Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
Avaus Flipper-avaus
Lukitus Frame lock -lukitus & Beta Plus -turvalukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Beta Plus -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote