Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE P138-W

Taittoveitsi RUIKE P138-W
79,00€
69,50€
Veroton: 56,05€
 • * 30 pv alin hinta 69,50€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P138-W

  Saatavilla olevat valinnat

  RUIKE P138 on tantoterällä varustettu taittoveitsi. Veitsen terä on valmistettu huippulaadukkaasta Sandvik 14C28N luokan ruostumattomasta teräksestä. Optimaalinen tantoterän muoto, partaveitsen terävyys ja vahva terän kärkiosa tekevät tästä mielestämme erään parhaimmista tantoterällä varustetuista taittoveitsistä. Terän ympärillä on molemmilla puolilla laadukkaat liukulaakerit joiden ansiosta avausliike on sujuva ja ennennäkemättömän nopea. Liner-lukkomekanismin lisäksi Back-lukkomekanismi varmistaa entisestään terän aukipysyvyyttä kaikissa tilanteissa kun veistä käytetään. Kestävän, erinomaisesti pitävän ja litteän G10 kahvan ansiosta veitsen suuntatuntuma on erinomainen.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Safety Lock -lukitusmekanismi: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P138 taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P138 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 221 mm
  Paino 158 g
  Terän pituus 90 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Harjattu
  Kahvan materiaali Hiekanruskea G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Rullalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus
  Lukitus Liner lock -lukitus & Thumb Up -turvalukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntörullalaakerointi, Thumb Up -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote