Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE P155

Taittoveitsi RUIKE P155
62,00€
54,50€
Veroton: 43,95€
 • * 30 pv alin hinta 54,50€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P155

  Saatavilla olevat valinnat

  RUIKE P155 on eräs mallistomme parhaimmista monipuolisiin leikkuutehtäviin soveltuvista taittoveitsistämme. Ergonominen ja hyvin käteen istuva muotoilu lisää veitsen käsiteltävyyttä mahdollistaen myös vaativat ja tarkat leikkuutehtävät. Kuvioitu G10 kahvaosa antaa pitoa myös silloinkin kun veistä käytetään hanskat kädessä märissä olosuhteissa. Pitkän kaareutuvan teräosan ansiosta RUIKE P155 soveltuu käytettäväksi erinomaisesti monipuolisissa leikkuutehtävissä. Lukittava veitsen terä mahdollistaa turvallisen veitsen käsiteltävyyden. Terän tyvilovi mahdollistaa paremman teräkontrollin saavuttamisen jolloin tarkatkin työt on helppo suorittaa vaivatta.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • ThumbUp-turvalukitusmekanismi: Turvalukolla varmistat, että veitsen terä ei pääse vahingossa sulkeutumaan vaativassakaan käytössä.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P155 taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P155 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 213 mm
  Paino 145 g
  Terän pituus 90 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Hiekkapuhallus
  Kahvan materiaali Musta G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus & peukalonasta (Thumb stud)
  Lukitus Liner lock -lukitus & Thumb Up -turvalukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Thumb Up -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote