Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE P671-CB

Taittoveitsi RUIKE P671-CB
54,90€
48,30€
Veroton: 38,95€
 • * 30 pv alin hinta 48,30€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P671-CB
  RUIKE P671-CB on upea, pieni kokoinen taittoveitsi. Etuflipperin ja terässä molemminpuolin sijaitsevien peukalonastojen ansiosta terä voidaan avata näppärästi etusormella. Kuulalaakeroitu terän avausmekanismi aukaisee terän uskomattoman pehmeästi. G10 kahvaosan hiilikuitupinnoitus antaa upean ilmeen P671-CB taskuveitselle. Tämä käytännöllinen, kompakti ja mukana helposti kannettava taittoveitsi soveltuu jokapäiväiseen käyttöön tai vaikkapa vain varaveitseksi!

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva hiilikuitupinnoituksella: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P671-CB taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P671-CB taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 164 mm
  Paino 104 g
  Terän pituus 70 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Hiekkapuhallus
  Kahvan materiaali G10, hiilikuitupinnoite
  Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus & peukalonasta (Thumb stud)
  Lukitus Liner lock -lukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote