Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taittoveitsi RUIKE P841

Taittoveitsi RUIKE P841
55,00€
48,30€
Veroton: 38,95€
 • * 30 pv alin hinta 48,30€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P841-L
  RUIKE P841 täyttää vaativakin retkeilijän ja veitsiharrastajan toiveet. Flipperin lisäksi terän aukaisua auttaa molemmin puolin terää olevat peukalonastat. Kuulalaakeroidun nivelpisteen ansiosta terä aukeaa nopeasti ja pehmeästi. Terän lineaarilukituksen lisäksi turvalukko varmistaa, että terä ei vahingossa sulkeudu esim. terää teroitettaessa. P841 veitsen pitkä 90 mm terä tarjoaa tehokkaan läpäisyn ja huippuluokan veistämis ja pilkkomisominaisuudet. Kuvioitu, pitävä G10 kahvaosa tarjoaa luotettavan ja pitävän otteet märissäkin olosuhteissa.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • ThumbUp-turvalukitusmekanismi: Turvalukolla varmistat, että veitsen terä ei pääse vahingossa sulkeutumaan vaativassakaan käytössä.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P841 taittoveitsi x 1 kpl
  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P841 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 208 mm
  Paino 140 g
  Terän pituus 90 mm
  Teräpaksuus 3,0 mm
  Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Harjattu
  Kahvan materiaali G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
  Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
  Avaus Flipper-avaus & peukalonasta (Thumb stud)
  Lukitus Liner lock -lukitus & Thumb Up -turvalukitus
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Thumb Up -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote