Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taskuveitsi RUIKE P843-W, hiekka

Taskuveitsi RUIKE P843-W, hiekka
61,50€
Veroton: 49,60€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P843-W
RUIKE P843 on kookas veitsi uskomattomaan hintaan! Tämän veitsen terä aukeaa ilman räpeltämistä salaman nopeasti yhdellä kädellä flipperistä tai terän peukalonastasta. P843 on kuin kotonaan kaikenlaisissa puuhissa kotona ja töissä. Laatikoiden aukaisu, pahvien pilkkominen - ihan mitä vain käy käden käänteessä.  

P843 terä on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta kylmäkäsitellystä Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Tämä terä säilyttää terävyytensä mutta se on myös helppo teroittaa. Kahvaosa on valmistettu vahvasta ja kevyestä G10 komposiittimateriaalista. Kahvan otepito on erinomainen myös märissä olosuhteissa käsineillä käytettäessä. Kahvan lineaarilukitus pitää terän luotettavasti auki veistä käytettäessä. Lisäturvaa saat kahvan selkäosassa olevasta lisälukosta jolla terä saadaan lukittua.

RUIKE P843 on vahva ja tyylikäs taskuveitsi uskomattomaan hintaan. Voimme sanoa, että on enää vaikeaa löytää yhtä laadukasta veistä kuin RUIKE P843. Tämä on se, missä RUIKE on terän edellä kilpailijoitaan.

  • Terän materiaali: Sandvik 12C27 ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Sandvik 12C27 on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 12C27 ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Terän laakeroniti: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P843-B musta taskuveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P843-B taskuveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 208 mm
Paino 145 g
Terän pituus 90 mm
Teräpaksuus 3,1 mm
Terämateriaali Sandvik 12C27 ruostumaton teräs (57~59 HRC)
Pintakäsittely Harjattu
Kahvan materiaali Musta G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
Avaus Flipper ja peukalonasta-avaus
Lukitus Liner lock -lukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote