Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taittoveitsi RUIKE P848-B

Taittoveitsi RUIKE P848-B
55,00€
Veroton: 44,35€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P848-B
RUIKE P848 on kuin unelma kun etsit turvallista mukana kuljetettavaa veistä. Tämän veitsen muotoilussa on otettu huomioon sen erittäin kätevä ja turvallinen mukana kuljetettavuus. P848:ssa ei ole mitään sellaisia aukaisumekanismeja tai peukalonastoja joiden seurauksena terä aukeaisi vahingossa! Sorvilovi ja molemminpuolisen liukulaakeroidun teräkiinnityksen ansiosta terä aukeaa kuin unelma. Laadukas G10 kahvalevy mahdollistaa varman ja pitävän otteen. Kahvan titaanipäällystetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu Liner-vahvike lisää kahvan kestoa ennennäkemättömällä tavalla.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kuituvahvistettu G10-komposiittikahva: RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Rullalaakeroitu nivelpiste: Korkealuokkaisesta erikoishiilikuitukromista valmistetut tarkkuustyöstetyt rullalaakerit omaavat erinomaiset kovuus- ja kulumis- ja väsymiskeston.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P848-B taittoveitsi x 1 kpl
RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P848-B taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 202 mm
Paino 104 g
Terän pituus 85 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Hiekkapuhallus
Kahvan materiaali G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
Aukaisumekanismi Rullalaakerointi
Avaus Kynsilovi
Lukitus Liner lock -lukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntörullalaakerointi, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote