Valikko
Ostoskori
HM75R SUPERRAPTOR 3 nyt saatavilla - rajoitettu saatavuus!
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taskuveitsi RUIKE M875-TZ titaani

Taskuveitsi RUIKE M875-TZ titaani
154,80€
Veroton: 124,84€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: M875-TZ

RUIKE M875-TZ on todellinen keräilijän huippumalli. M875-TZ:ssa käytetään vain parhaimpia materiaaleja. Veitse terä on valmistettu huippulaadukkaasta Itävaltalaisesta N690Co ruostumattomasta teräksestä. N690Co teräkseen on lisätty kobolttia (Co) jonka ansiosta teräs on erittäin tasalaatuista lisäten terän kulutuskestävyyttä ja parantaen veitsen terävyyttä. N690Co teräksen vapaan kromin pitoisuus on normaaliterästä korkeampi (N690Co, vapaa kromi 17% vs. normaali teräs 13%) jonka parantaa entisestään teräksen korroosiokestoa. Huippulaadukas N690Co teräs on lisäksi Cryo-kylmäkäsitelty RUIKEn tehtaalla jolla saavutetaan huippuluokan teräkovuus välillä 58-60 HRC.

RUIKE M875-TZ:n huipputyylikäs kahva on valmistettu titaanista jossa nivelpisteessä upea hiilikuitusuoja. Titaanikahva on erittäin kestävä ja ruostumaton. 

M875-TZ aukeaa nopeasti kuulalaakeroidun nivelpisteensä ja flipper-aukaisumekanismilla. Tässä veitsessä käytetään runkolukon lisäksi RUIKE Beta Plus turvalukitusta jonka ansiosta huipputerävä terä saadaan varmasti lukittua ilman pelkoa terän sulkeutumisesta käytön aikana.

RUIKE M875-TZ nostaa jo aiemmin laadukkaiden RUIKE-veitsien tason seuraavalle tasolle! Todellinen huippuvalinta vain parasta laatua ja toimivuutta arvostavalle.


  • Terän materiaali: N690Co ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. N690Co on Itävallassa valmistettu Premium luokan ruostumaton teräs. Teräs on erityisen kulutuskestävä ja säilyttää terävyytensä pitkään. Teräkseen lisätty koboltti parantaan teräksen rakennetta lisäten kulutuksen kestoa ja veitsen terävyyttä. N690Co teräksen tavanomaista terästä korkeampi vapaan kromin määrä (17 % vs. normaali teräs 13 %) lisää terän korroosiokestoa. Terä on lisäksi Cryo-kylmäkäsitelty RUIKEn tehtaalla jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Ruostumaton ja erityisen vahva titaani. Patentoitu Beta Plus -turvalukitusjärjestelmä joka estää tehokkaasti tahattoman terän sulkeutumisen veistä käytettäessä.
  • Terän laakerointi: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE M875-TZ titaani/hiilikuitu taskuveitsi x 1 kpl

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE M875-TZ taskuveitsi on valmistettu Premium-luokan Itävaltaisesta N690Co ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 208 mm
Paino 110 g
Terän pituus 89 mm
Teräpaksuus 3,5 mm
Terämateriaali N690Co ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Helmiäispesu
Kahvan materiaali TC4 titaani
Aukaisumekanismi Kuulalaakeri
Avaus Flipper
Lukitus Runkolukko ja "Beta Plus" turvalukko
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote