Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus 1-2 pv | Ilmainen toimitus yli 140 eur tilaukset! | 30 pv tyytyväisyystakuu

Taskuveitsi RUIKE P851-B, musta

Taskuveitsi RUIKE P851-B, musta
68,00€
Veroton: 54,84€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P851-B

RUIKEP851-B on upea kookas kokoinen taskuveitsi. Terässä on todella vahva tantokärki jolla läpäisy ja leikkaaminen onnistuu käden käänteessä. Terän tantokärken jälkeinen kaareva osa suorastaan tarttuu leikkaavaan pintaan jollon esimerkiksi pahvilaatikoiden tms., leikkaaminen onnistuu käden käänteessä. Erityisen kätevä silloin kun pitää leikata vahvoja ja paksuja materiaaleja esim. pakkauskartonkeja.

Terän on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta Sandvikin 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Terä säilyttää terävyytensä ja se on helppo teroittaa uudelleen. Veitsen kahva on valmistettu keyvestä mutta superkestävästä G10 komposiitista. G10 kahva tarjoaa erinomaisen tartuntaotteen myös märissä olosuhteissa. Terä pysyvyydestä huolehtiin varmatoiminen lineaarilukitus. Lisäturvaa saadaan käyttämällä kahvan selkäosassa sijaitsevaa lisälukkoa.

RUIKE P851 on erittäin vahva ja todella tyylikäs taskuveitsi uskomattomalla hinnalla. P851 on suunniteltu kaikenlaiseen ulkoitu ja taktisen käytön tilanteisiin jossa tarvitaan vahvaa tantoterälle ominaista läpäisy ja leikkaamisvoimaa.

  • Terän materiaali: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Terän laakeroniti: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P851-B musta taskuveitsi x 1 kpl

RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P851-B taskuveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet (RUIKE)
Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 206 mm
Paino 160 g
Terän pituus 89 mm
Teräpaksuus 3,5 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Harjattu
Kahvan materiaali Musta G10, kahvavahviste 420 ruostumatonta terästä
Aukaisumekanismi Telfon tiivisterengas
Avaus Flipper
Lukitus Liner lock -lukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
Takuu 5 vuotta

Arvostelut

Arvostele tuote