Valikko
Ostoskori
Nopea toimitus | 30 pv tyytyväisyystakuu | Ilmainen palautus

Taskuveitsi RUIKE P875-SZ

Taskuveitsi RUIKE P875-SZ
74,00€
65,10€
Veroton: 52,50€
 • * 30 pv alin hinta 65,10€
  • Varasto: Heti saatavilla
  • Tuotenro: P875-SZ

  Ikoninen RUIKE P875-SZ

  RUIKE P875-SZ on todella upea veitsi parhailla ominaisuuksilla. RUIKE P875-SZ veitsen terä on valmistettu laadukkaasta, helposti teroitettavasta ruotsalaisesta Sandvikin 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Veitsen teräksisessä kahvaosassa on upea kuusama kaiverrus. Kahvaosan upea kaiverrus tarjoaa myös erinomaisen kahvapidon. 

  P875-SZ aukeaa nopeasti kuulalaakeroidun nivelpisteensä ja flipper-aukaisumekanismilla. Tässä veitsessä käytetään runkolukon lisäksi RUIKE Beta Plus turvalukitusta jonka ansiosta huipputerävä terä saadaan varmasti lukittua ilman pelkoa terän sulkeutumisesta käytön aikana. Nivelpisteessä hiilikuituvahviste.

  RUIKE P875-SZ on todellinen huippuveitsi uskomattomaan hintaan jonka vertaista saa hakea. Todellinen huippuvalinta vain laatua ja toimivuutta arvostavalle.

  • Terän materiaali: Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: 420 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvaosa: 420 laatuluokan ruostumattoman teräs tunnetaan erinomaisesta kovuudesta, kulutuskestävyydestä ja korroosiokestosta. Patentoitu Beta Plus -turvalukitusjärjestelmä joka estää tehokkaasti tahattoman terän sulkeutumisen veistä käytettäessä.
  • Terän laakerointi: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P875-ZS taskuveitsen

  RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P875-SZ taskuveitsi on valmistettu Sandvikin ruostumattomasta 14C28N teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet (RUIKE)
  Kategoria Taittoveitsi
  Koko pituus 208 mm
  Paino 140 g
  Terän pituus 89 mm
  Teräpaksuus 3,5 mm
  Terämateriaali 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
  Pintakäsittely Helmiäispesu
  Kahvan materiaali 420 ruostumaton teräs
  Aukaisumekanismi Kuulalaakeri
  Avaus Flipper
  Lukitus Runkolukko ja "Beta Plus" turvalukko
  Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely
  Takuu 5 vuotta

  Arvostelut

  Arvostele tuote